Production Partners

Production Partners LogoProduction Partners is opgericht in 1998. En heeft sindsdien een groei doorgemaakt van alleen technisch producent, zonder eigen materialen, tot een toonaangevend  verhuurbedrijf. Production Partners heeft hoogwaardige licht-, geluid- en video materialen, inclusief eigen rigging, transport en personeel.


 
Ed de Bree

Ed de BreeEd is de jongste van het stel... Begonnen als electricien ging hij in zijn vrije tijd plaatjes draaien in een jongerencentrum. Waarna hij als hobby meer dan 10 jaar voor o.a. een Volendamse coverband het geluid en licht verzorgde met zijn eigen PA bedrijf. In de tussentijd was hij tevens werkzaam als onderhoudstechnicus bij de toenmalige NOS/NOB, waarbij hij bijna alle TV studio’s (o.a.: 21-22-23-24, Aalsmeer) heeft geïnstalleerd en onderhouden. Daarna is Ed in dienst gegaan bij Angel Lighting/Barndoor en daar heeft hij o.a. de lichtverhuur van Angel aanzienlijk uitgebreid en diverse licht installaties voor Barndoor gerealiseerd, waaronder ook de grote TV studio van voorheen Sonotech in Portugal.
In 1998 heeft hij samen met twee collega’s Production Partners opgericht en zien groeien van productiekantoor tot toonaangevend verhuurbedrijf.
Ed is verantwoordlijk voor de dagelijkse leiding en u kunt bij hem dan ook terecht voor werkelijk al uw vragen.

Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 
Patrick Botterman

Als tiener was Patrick al vroeg bezig met zijn eigen Drive-In en het is dan ook geen verrassing dat hij na de middelbare school voor een opleiding Sound & Vision heeft gekozen. In zijn stageperiode kwam Patrick al snel bij Production Partners terecht en is hier na zijn stage in dienst gekomen. Met zijn creatieve visie kan Patrick u versteld doen laten staan van diverse lichtontwerpen, tevens is hij belichter en operator.

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Wilbert Montens

Wilbert

Wilbert is inmiddels zo’n 31 jaar werkzaam  in de muziek wereld en dat doet hij nog steeds met veel plezier.

Hij startte rond 1980 een opname studio en dat duurde tot ongeveer de jaren '90.

Toen hij werd gevraagd om diversen bands live te gaan mixen kwam hij in contact met de P.A. wereld. Hij startte toen zijn eigen P.A. bedrijf en deed dit tot 2003.

Daarna begon hij als freelancer bij Production Partners en later werd hij gevraagd om bij Sound and Light Import de verkoop te gaan doen voor Adamson.

Bij Sound and Light Import heeft hij  samen met andere collega’s het merk Atventix ontworpen.

Kortom voor goed en professioneel advies is hij u graag van dienst.

Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Conny Elbertse

Conny Elbertse en dochter LauraConny voert de administratie en is troubleshooter bij Production Partners (alles wat wij niet snappen, dat snapt zij wel...). Ze is onze grote steun- en toeverlaat en heeft een fijne sfeerverhogende factor.

E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Rick Knopper

Rick is na zijn studie aan het ROC Podium- en evenemententechniek te Hilversum bij Production Partners komen werken. Hij is verantwoordelijk voor alle magazijnhandeling van Production Partners en van ons verkoopbedrijf Sound and Light Import. Ook zal hij er zorg voor dragen dat alle apparatuur in de verhuur op hoge kwaliteit is en blijft zoals u van ons gewend bent.

E-mail:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it