Meer dan jouw audiovisueel leverancier!

Als partner zijn wij oprecht betrokken bij jouw evenement. Niet alleen het eindresultaat telt voor ons, wij willen graag meedenken over de weg die hier naartoe leidt. Door eerlijk en inzichtelijk te handelen en daar waar nodig kritisch door te vragen, maken wij het verschil. Een verschil dat zich uitbetaalt in een efficiënt, creatief en technisch perfect uitgevoerd evenement.

Met de overnamen door het Rotterdamse Peitsman Licht en Geluid in 2019 is er een belangrijke stap gezet om onze klanten nog beter kunnen helpen. Zowel met de inzet van materialen als de kennis en kunde van een grote groep professionals.

Maak van jouw evenement een onvergetelijke beleving

Toepassingen

Netjes alles afwerken is niet alleen weggelegd voor een Corporate event en hoogstaand geluid en een creatief lichtontwerp zetten wij niet uitsluitend in tijdens een Festival. Door het beste van twee werelden samen te laten komen en elk project met veel passie en een hoog afwerkingsniveau uit te voeren maken wij het verschil.

Corporate events

Production Partners biedt audiovisuele oplossingen voor corporate events. Zoals een congres, een jaarvergadering, een bedrijfsfeest of bijvoorbeeld een beursdeelname. Door een perfecte connectie tussen licht-, geluid- en videotechniek kunnen wij jouw boodschap op een onvergetelijke manier overbrengen. Ook kunnen wij op voorhand met behulp van 3D visualisatie een realistisch beeld geven van onze creativiteit.

​Ons technisch team zal er alles aan doen om jouw verwachtingen in de uitvoering te overtreffen. Dit geeft jou de ruimte om je volledig te richten op de inhoud van het evenement en jouw gasten.

Festivals

Werken met professionele apparatuur die wereldwijd geaccepteerd wordt en ervaren technici die weten hoe ze hier het maximale uit kunnen halen. Dat is hoe wij het graag doen bij Production Partners.

Vanaf de pre-productie tot de uitvoering helpen wij graag om jouw festival onvergetelijk te maken. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden dus kijk eens in ons portfolio naar de mooie producties waar wij aan hebben mogen bijdragen.

Nieuws

6 months ago

Uiteraard ziet ook bij ons de agenda er anders uit dan gehoopt. Wij proberen hier door een verandering in onze werkwijze echter zo goed mogelijk op in te spelen.
Zo is er een beperking op het aantal ... See more

« 2 of 26 »

Oplossingen

Met onze kennis en ervaring verbinden wij verschillende audiovisuele oplossingen tot een perfecte technische oplossing voor jouw evenement.

Licht

Goede belichting is magisch! Licht en kleuren roepen emoties op en kunnen mensen verrassen. Onze belichters denken graag met je mee om aansluiting te vinden met de boodschap van jouw evenement. Door dit op elkaar af te stemmen maken wij er samen een onvergetelijke beleving van. Wij hebben de materialen, kennis en creativiteit in huis.

Video

Of het nu gaat om een powerpoint presentatie, een prachtige breedbeeld projectie met cameraregistratie, of videomapping; video is een belangrijk instrument om te communiceren met jouw publiek. Wij maken videotechniek toegankelijk voor iedereen die met beeld een boodschap wil overbrengen. Onze creatieve en bedreven technici laten dan ook alles soepel en vlekkeloos verlopen.

Geluid

Om jouw evenement te voorzien van perfect geluid hebben wij naast betrouwbare materialen een team met veel ervaring om dit waar te maken. Of het nu gaat om een (line array) luidsprekersysteem voor een festival of concert of de spraakverstaanbaarheid van de sprekers tijdens jouw bijeenkomst. Wij geven elk evenement de aandacht die het verdient.

Design

Wat fijn als je jouw concept goed kunt beoordelen voordat je erin investeert. Je wilt er immers van verzekerd zijn dat het ontwerp aansluit op de verwachting van jezelf, jouw klant en de bezoeker. Met 3D visualisatie maken wij het mogelijk om van jouw ideeën “werkelijkheid” te maken. De levendige visualisaties zorgen voor een realistisch beeld van jouw evenement en voorkomt onverwachte verrassingen.

Verhalen

Production Partners helpt bijeenkomsten en evenementen te organiseren met een eigen karakter. Of het nu gaat om een open dag, festival, personeelsfeest, opening, congres, bedrijfsuitje of zakelijke bijeenkomst. Wij helpen uw verhaal te vertellen en een mooi moment te creëren. Dit zijn een aantal van die verhalen:

Tim Noordegraaf
Voor de opening van een nieuwe logistiek centrum – zijn wij op zoek gegaan naar een waardige audiovisuele partner. Het was een fijne en gemoedelijke samenwerking. Omdat de beleving van de klant voor beide partijen centraal stond, hebben wij de opdrachtgever samen een onvergetelijke middag mogen bezorgen. Production Partners staat voor kennis en kunde, waardoor beleving weer inhoudt krijgt.
Tim NoordegraafSales Accountmanager - Vermaat partyservice
Maikel Sakkers
Het is fijn en eerlijk werken met Production Partners, de lijntjes zijn kort en er wordt geen onzin verkocht. De term “Dat kan niet” bestaat niet bij Production Partners.
Maikel SakkersHead of production department - De Vorstin
Glenn Martens
Wij werken al jaren met veel plezier samen met Production Partners. Ze zijn dan ook met verve een ware partner als het gaat om het meedenken bij de productie van een evenement. De factor mens is hun onderscheidend vermogen. Hun materialen hebben een hele goede kwaliteit en worden zeer netjes onderhouden.
Glenn MartensCOR-Events
Jeroen Coers
Production Partners is een echte partner als het gaat om samen een evenement of congres tot een goed einde brengen. Ze hebben aan 1 woord genoeg en komen de gemaakte afspraken na.
Jeroen CoersPartner - PINO communicatie|evenementen|congressen
Anita Hermans
Pleasant cooperation. They made an important contribution to the success of our meeting.
Anita HermansMarketing executive - Eisma Bouwmedia
Arnoud Snel
Het grote pluspunt van Production Partners is dat zij vanuit een natuurlijke drive en passie voor het vak echt als partner in een project stappen, met als gezamenlijk doel het behalen van een maximaal resultaat.
Arnoud SnelMannen van Rijnland
Kai Muijderman
Met Production Partners hebben wij een activatie voor Rizla gedaan. Met een mega VR-experience zijn we gedurende drie weken verschillende festivals af gegaan om de bezoekers (op)nieuw kennis te laten maken met het merk. Dit was een intensieve productie die in korte tijd uit de grond gestampt is. Mede door de hulp van Production Partners hebben we dit voor elkaar kunnen krijgen. Altijd bereikbaar, flexibel, mooie materialen en de juiste kennis maken voor mij Production Partners een fijne partner om mee samen te werken!
Kai MuijdermanProducer - Tribe Company BV
Marijn van Reeuwijk
Production Partners weet zich bij de evenementen in het Miele Experience Center te onderscheiden door een professionele aanpak en oog voor details. Deze kernwaarden passen goed bij een merk als Miele. Bovendien is het fijn te ervaren dat er altijd een proactieve werkwijze wordt gehanteerd. Er wordt niet in problemen gedacht, maar in oplossingen.
Marijn van ReeuwijkEvent Coördinator - Miele
Nico Gude
Willems Wondere Weiland werkt al jaren prettig samen met Production Partners. Professionals die goed luisteren naar de wensen van een festival organisator en met het beschikbare budget tot een mooi oplossing komen met hightech equipment en zeer vakkundig en flexibele crew.
Nico GudeTechnisch Producent - Willems Wondere Weiland

Contact

Production Partners B.V.
Zonnebaan 42
3542 EG, Utrecht

Telefoon: 030-666 52 58

Email: info@productionpartners.nl

Kamer van Koophandel, Utrecht: 24247649
BTW-nummer: 8158.63.275.B01

 Production Partners

Team

Hans Peitsman
Hans Peitsman
Directeur
E-Mail
Patrick Botterman
Patrick Botterman
Accountmanager
E-Mail
Rick Knopper
Rick Knopper
Projectleider
E-Mail
Werner Verlaan
Werner Verlaan
Logistiek
E-Mail