Concerten in de Vredebergkerk ADE Martin Garrix Personeelsfeest Miele

Concerten in de Vredebergkerk

Het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee gaf twee speciale concerten ter gelegenheid van het zeventigste jubileum van de Airborne Wandeltocht.

Het idee van de concerten was afkomstig van de commandant van het orkest, Kapitein Anne-Roel de Boer. Hij bood de organisatie en de vrijwilligers van de Airborne wandeltocht beide concerten aan. Het orkest onder leiding van dirigent Bert van Cruchten speelde twaalf compleet verschillende composities. Op een of andere manier brachten ze elk een eigen boodschap over, maar wel passend bij vrede, oorlog en bezinning. De presentatie van de avond was in handen van Henk Mouwe, jarenlang was hij het gezicht van de NCRV en Omroep Gelderland. Production Partners verzorgde licht en geluid tijdens dit bijzondere concert.